maandag

Weekend Cannes Millionaire Fair.

Donderdagochtend 5 uur, dus heel vroeg, vertrokken wij met de auto naar Cannes. Ik had besloten om met z'n vieren te gaan, ook omdat wij de zaterdag na de Millionaire Fair weer zouden vertrekken naar de grote beurs in Parijs, Maison et Objet. Zo zou iedereen ervaren waar wij deze komende wintermaanden mee te maken krijgen, met welke trends, kleuren en noviteiten.

Het doel van onze rit naar Cannes was om daar de stand van de organisatie van de Millionaire Fair te decoreren met zijden bloemen. Eric Kuster zorgde weer voor de algehele styling, en wij zetten de puntjes op de i met de mooie creaties van Seta Fiori. Wat zijn die bloemen toch mooi, en wat een luxe sfeer geven ze. In een chique omgeving zoals de Millionaire Fair komen zij helemaal tot hun recht.

Wij hebben Phaleanopsis en diverse andere orchideeën verwerkt met verse materialen, zoals Monstera blad en lange grassen, hierdoor ziet het er allemaal nóg echter uit. De stand was helemaal wit, en de wit/groene tinten stonden er echt geweldig bij. Mooi in grote witte en zwarte glazen vazen.

Het is altijd weer een hele ervaring om een topevenement te stylen, vooral als het publiek er zo enthousiast over is. Iedere keer weer zijn de mensen verrast dat zij hier met kunstbloemen te maken hebben.
Ik was natuurlijk zo trots als een pauw, en 's avonds op de VIP avond werd dat nog eens onderstreept. Het was een hele happening. Aangekomen en lopend over de rode loper werden wij van alle kanten bekeken en gefotografeerd. Ik vond het voor mijn team zo leuk dat zij erbij konden zijn. Dit maak je natuurlijk maar zelden mee en dan ook nog eens helemaal in Cannes.

Wij hebben die avond genoten. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we keken natuurlijk onze ogen uit. Veel leuke en interessante contacten gelegd en veel kaartjes uitgedeeld. Ja hier gaan zeker nog hele leuke dingen uit voortkomen. En daar doen we het natuurlijk ook allemaal voor. Toch??



Zaterdag ochtend, na een heerlijk ontbijt op de boulevard zijn we vertrokken naar Parijs. Dit zou 9 uur rijden zijn. Afzien dus en helaas ook nog in een file terecht komen. Om 11.00 uur 's avonds zaten wij eindelijk in het hotel restaurant.
De volgende ochtend 9.00 uur in de shuttle bus op naar de beurs. Maison et Objet is een belangrijke beurs voor ons die wij jaarlijks bezoeken, omdat je daar het hoogste niveau van onze branche tegenkomt. Héérlijk! Wat een te gekke beurs is dit. Wat een gave stands, zo verschrikkelijk mooi en goed gedecoreerd, en wat een mooie spullen.
Wij hebben hier twee volle dagen rondgelopen en nog hebben wij maar 3 van de 6 hallen gezien.
Kapot waren we. Tot overmaat van ramp begaf de brandstofpomp het van de auto, maar gelukkig kon die nog diezelfde middag gemaakt worden. Daardoor vertrokken we helaas pas om 20.00 uur, dus dat werd weer nachtwerk.
Maar ja, nu terug in het Haagje weten wij wel wat wij de komende tijd gaan neerzetten hier met Seta Fiori. En jullie zullen versteld staan, want we zijn er klaar voor!